Erbaa Yuvam Anaokulu
Yunus Emre Mah. Atatürk Cad. Mevlana Aile Sağlığı Merkezi Karşısı Erbaa/TOKAT
0 356 7152074

"Minik Ellerle Kocaman Yürekler Oluşturmak"

MİSYON

-Çocuklara zengin uyarıcı ortamlar sunarak , yaparak yaşayarak öğrenme ilkesinden yola çıkarak özgüven duygularını geliştirilmesini sağlamak. -Çocukların tüm gelişim alanlarını etkileyen faaliyetlere yer vererek,gerekli fırsatlar sunarak Onları hayata hazırlamak -Çocuklara işbirliği içerisinde hareket etmelerine imkanlar sunarak yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmek. -Çocukların Hayattta karşılaştıkları olumlu-olumsuz problemlerin üstesinden gelebilmelerini sağlamak. -çocukların kendi ayakları üzerinde durabilmelerini sağlamak için temeli sağlam binalar oluşturmak.

BAŞARILAR

2010 yılında toplam kalite yönetimi süreci içerisinde, ilçemizde ekip bazında üçüncülüğe layık görülmüştür. Tokat il değerlendirmesine katılan okulumuz yapılan bu çalışma ile ekip raporları dalında il geneli üçüncülük başarısına erişmiştir. Tokat genelinde farklı türdeki bütün okulların katılımı ile gerçekleşen bu çalışmada, anaokulu olarak ilde dereceye girmemiz ve anaokullarının da bu tür çalışmalar yapabileceğini ortaya koymuş olmamız, okul öncesinde farkındalık oluşturmamız açısından bizleri gururlandırmıştır...
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.

İkili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah grubu ders başlama saati 07:45, ders bitiş saati 12:45 Öğle grubu ders başlama saati 12:45, ders bitiş saati 17:45

Katı yakıtla çalışan kaloriferlidir

Okulumuz öğrencileri için özel servis aracı mevcuttur.

Okulumuz İlçe merkezine 1,5 km uzaklıktadır.

Çok Amaçlı Salon Kapalı Oyun Alanı Kütüphane